Arta care ma inspira.

on

Uneori calea cea mai scurta catre mintea si inima unui artist e insusi lucrarea lui.Nu multi ajung sa inteleaga pe ce baza a realizat lucrarea,la ce s-a gandit cand a combinat culorile cu propriile lui stari si sentimente.De aici si vorba ca artistii sunt neintelesi.De ce?Pentru ca ei nu pot sa-si exprime sentimentele,trairile,epopeele mintale decat prin arta.

De ce ii se spune arta si nu doar o singura lucrare ?

Consider ca mintea umana este un loc abstract,plin de episoade mai mult sau mai putin placute si doar e un rau amestecat cu aceste episoade.Ce ma inspira pe mine?Abstractul,emotia,neconventionalul,minimalistul,mesajul transmis prin linii si culori.

Nuditatea,erotismul,sunt acele lucrari care prezinta emotia suprema a artistului,liniile curbate ale gandurilor lui si petele de culoare inspirate chiar din inima.Nuditatea si erotismul in arta nu este ceea ce vedem acum in 2016,nuditatea e o conditie umana…e ceea ce ne defineste pe noi ca fiind oameni,erotismul e emotia din spatele culorilor.

Uneori arta simpla e mai greu de descifrat decat una mai complicata,pentru unii de cele mai multe ori mesajul conteaza,pentru altii e un portal catre artist,pentru restul o mâzgăleală iar pentru mine un tipat ilustrat pe panza .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s