Tendințe accesorii primăvara/vara 2017

on

COLIERE COOKER

Această tendință de accesorii pentru primăvara anului 2017 este înrădăcinată în anii ’90, și a cucerit podiumurile de modă mai multe sezoane la rând, dar fără o iotă de monotonie.

UN SINGUR CERCEL

În cazul în care doriți ceva mai îndrăzneț pentru sezonul de primăvară, investiți într-o altă tendință de accesorii pentru primăvara / vara anului 2017, pe care am întâlnit-o în fiecare colțișor pe pistele de modă mai multe sezoane la rând. 

PANDANTIVE

Dacă doriți ca să fiți în centrul atenției în sezonul de primăvară, pandantivele formează următoarea mare tendință în primăvara anului 2017. Pandantive masive, pandantive metalice, pandantive de argint infuzate cu unele atingeri indiene și canalizând un sentiment de epocă atrăgător. La Hermes, lucrurile au luat un spin mai rafinat.

BRAȚĂRI PENTRU BRAȚ

În lunile următoare, brățările tind să canalizeze estetica din Asia și modelând una dintre cele mai cool tendințe pentru primăvara anului 2017. În cazul în care nu ați încercat încă acest stil de brățară, poate că e timpul să adăugați aspecte noi atunci când razele soarelui ne mângâie brațele goale. Aceste piese unice de bijuterii vin fără îndoială atât pentru bărbați, cât și pentru femei, uneori chiar si purtate peste un tricou .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s