Iulia Albu isi lanseaza prima colectie vestimentara

Criticul de modă a creat mai multe rochii de mireasă, dar şi rochii elegante, fix în stilul ei. Toate creaţiile se fac pe comandă, un singur model din fiecare.

“Nu cred în a vinde cantitate. Brand-ul meu nu se bazează pe producţie industrială, nici în ceea ce priveşte bijuteriile, şi cu atât mai puţin în ceea ce priveşte linia vestimentară pe care o voi lansa în curând şi care este deja disponibilă pe www.shop.iulialabu.com. Fiecare clientă a brand-ului Iulia Albu beneficiază de trei şedinţe de consultanţă în urmă cărora se construieşte împreună cu ea piesă cu piesă rochia pe care urmează să o poarte. Fiecare rochie spune o poveste, iar fiecare poveste este unică”, a declarat Iulia Albu pentru site-ul kfetele.ro.

Iulia Albu a mai precizat că preţurile sunt pe măsura investiţiei: ”Nu există două piese identice, acesta fiind filozofia de baza a brand-ului Iulia Albu. De la prima întâlnire până la materializarea piesei există uneori un interval de şase luni, fiecare detaliu fiind lucrat cu cea mai mare atenţie, iar în cazul celui mai scump model, “La Karinne”, vorbim de peste 8 000 de perle naturale aplicate individual”, a mai spus jurata “Bravo, ai stil!”.

 

 

 

 

Reclame

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. ane spune:

    O femeie frumoasa,excentrica,invidiata.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s