6 PERSOANE UNICE PRIN CULOAREA PIELII LOR

1. Khoudia Diop

Khoudia Diop este o fata de 19 ani care de mica s-a comfruntat cu agresiunea celor si jur simtindu-se de cele mai multe ori marginalizata din cauza culorii pielii ei.

Auto-proclamandu-se ”zeita melanina”,a fost luata cu asalt pe internet din cauza culorii mult prea accentuata a pielii ei.Agresorii o porecleau ”intunecata” sau ”fiica noptii” insa asta nu a oprit-o in a ajunge ce este acum.La 17 ani si-a inceput cariera de model si de atunci viata ei s-a schimbat cu totul castigand admiratia publicului si castigand peste 360.000 de oameni pe Instagram.

2.Winnie Harlow

Winnie Harlow este model in lumea modei,purtator si cuvant si activist.Cand Winnie avea 4 ani,o pata de culoare alba i-a aparut pe stomac .Dupa ce a facut niste analize mai detaliate aceasta a fost diagnosticata cu vitiligo,petele raspandindu-se de-a lungul anilor pe intreg corpul.Aspectul ei a atras-o pe Tyra Banks dupa ce a descoperit-o pe Instagram si i-a cerut sa concureze pentru concursul Next Top Model unde s-a plasat pe al 5-lea loc.

3.Stephen Tomson

Este un model albinos.A fost imaginea Givency,a colaborat cu diversi artisti muzicali unde a aparut si in videoclipurile lor si in cele din urma a realizat un pictorial in W Magazine.Are un frate geaman care nu este albinos insa este orb la un ochi.De asemenea Stephen si-a lansat si un album numit Track Team 2007.

4. Fritz Liedtke’s Subjects

Fotograf de profesie,Fritz adora sa pozeze oamenii.Mai demult luand masa cu prietenii lui a fost fermecat de o tipa cu multi pistrui,impresionandu-l si rugand-o sa ii faca o poza.Acesta mai tarziu a realizat un pictorial cu ea sub lumina unui neon in restaurant iar din acel moment el este mult mai pasionat de femei cu pistrui proeminenti.

5.Connie Chiu

Connie Chiu s-a nascut in Hong Kong ,al patrulea copil din familie ,Connie s-a nascut cu albisnim.Ulterior s-a mutat in Suedia unde a studiat arte si jurnalism.La 24 de ai si-a inceput cariera in modeling colaborand cu designerul francez Jean-Paul Gaultier.

Acum Connie are o cariera de succes ca model dar pe langa astea este si solista de jazz fiind invitata in diverse cluburi si restaurante sa cante.

6.Nikia Phoenix

 

Nikia,modelul  american care a cantat pentru reclamele la Coca-Cola si Target.Aceasta a fost intotdeauna diferita datorita pistruii ei .In clasa era tratata si marginalizata de catre colegii ei dar asta nu a impiedicat-o sa aibe o cariera de succes.

 

 


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s