Fotomodel cu părul alb: Are 61 de ani şi pozează în costum de baie

Această femeie are 61 de ani. Născută în Franţa în 1955, ea şi-a petrecut copilăria în insula Corsica, iar acum trăieşte în Malibu, California. Este model, artist vizual şi o pasionată de fotografia de autoportret.

Yazemeenah a pozat recent pentru promovarea unei colecţii de costume de baie, creată printr-o colaborare între magazinul online The Dreslyn şi un brand de costume de lenjerie, Land of Women.

Brooke Taylor Corcia, fondatoarea Dreslyn, a declarat că scopul acestei linii este combaterea imaginii hiper-sexualizate pe care au consacrat-o colecţiile de lenjerie intimă şi a decis să apeleze la Yazemeenah Rossi pentru că ea reprezintă cel mai bine acest ideal:

„Este o femeie care radiază de sănătate şi vitalitate. Este încrezătoare, e un artist vizual, are grijă de ea. Această linie se adresează persoanelor care ştiu să trăiască bine, umblate, inteligente şi încrezătoare, care strălucesc”, a explicat Brooke Taylor Corcia.

Întrebată, într-un interviu publicat de Sunday Times, cum reuşeşte să arate atât de bine la 61 de ani, Yazemeenah Rossi a răspuns:

„Nu-i un mare secret. Tot ce fac mereu este să mănânc hrană organică – fac asta dinainte să devină la modă.”

„Folosesc ulei pentru îngrijirea pielii, iar pentru păr folosesc ulei de rapiţă. O dată pe săptămână îmi ung pielea cu ulei de măsline şi zahăr pudră, mănânc un avocado pe zi şi consum carne organică şi peşte”, a mai spus ea.
6.jpg
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s