”MICROBUL” BARBIE

Cu fiecare an tot mai multe domnisoare apeleaza la chirurgia plastica pentru a arata precum o papusa.Inteleg pasiunea pentru perfectiune si frumusete insa unele ajung sa duca aceasta pasiune catre obsesie investind in operatii milioane de euro.

1.Dakota Ostrenga

Este o fata de 19 ani care datorita felului in care arata i-a adus popularitate in China si Japonia.Neavand nici o interventie chirurgicala,ea doar apeleaza la cateva lentile de contact si cateva trucuri de make-up.

2.Venus Palermo

Inca de cand avea 15 ani,Venus Palermo a atras atentia prin felul ei de a arata insistand cu vehementa ca nu a avut nici o interventie chirurgicala ci doar o mare pasiune pentru papusi.

3.Angelica Kenova

Rusoaica de 26 de ani arata de parca ar fi scoasa dintr-o cutie de papusi Barbie editie limitata.Precum celelante ”infocate” ale curentului Barbie insista prin simplu fapt ca nu are interventii ci doar o alimentatie stricta si o obsesie pentru frumusete.

4.Andressa Damiani

Sa fiu sincera asta e cam singura tipa din curentul Barbie care imi place cel mai mult.Aduce a Barbie,nu pica in extrem..este cat trebuie.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s