Bella Hadid fara sutien intr-o rochie albastra transparenta la un eveniment Haute Couture Spring 2017

Se pare ca este u fel de traditie ca fiecare model sa apara ori la vreun eveniment sau la vreun bal in rochii transparente in zona bustului fara sutien.Asa este si in cazul lui Bella Hadid  a continuat si aceasta traditie la un bal mascat Christian Dior Haute Couture primavara/vara 2017 care dupa un timp a inceput sa aiba tot felul de aparitii in tinute cat mai sumare.

Impreuna cu o rochie ransparenta de un albastru pur si un choker straluicitor impreuna cu inelele care i-au completat perfect tinuta glitter.

PARIS, FRANCE - JANUARY 23: Bella Hadid attends the Christian Dior Haute Couture Spring Summer 2017 Bal Masque as part of Paris Fashion Week on January 23, 2017 in Paris, France. (Photo by Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images for Dior)

Bella Hadid at Dior Beauty Celebrates the Art of Color with Peter Philips on Oct. 25, 2016, in New York City. (Photo: Nicholas Hunt/Getty Images for Dior Beauty)

Ea a purtat o rochie similara si la evenimentul Dior Beauty Art insa atunci a purtat un sutien care a pastrat bustul modelului international de flashurile aparatelor de fotografiat.

Kendall Jenner, Bella Hadid, and Eva Herzigova at the Christian Dior Bal Masque on Jan. 23, 2017, during Paris Fashion Week. (Photo: Victor Boyko/Getty Images for Dior)

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s