Traditionalul e frumos:”Radacinile” romanesti transmise intr-un aparat

Fotografiile sunt nelipsite in zilele noastre,in afara de portrete si apusuri,oameni isi imortalizeaza cele mai importante evenimente alaturi de persoanele dragi lor.Pasiunea pentru fotografie o are si Izabela Girbea.Studenta in cadrul ASE-Cibernetica-anul 2, lucreaza in domeniul economic. In timpul liber este fotograf, si se implica  in diverse proiecte, iar atunci cand simte nevoia isi pune gandurile pe blog.

”Pana acum fotografiam ce imi placea, ceea ce mi se parea interesant. Acum pot spune ca imi plac foarte mult proiectele care implica oamenii si transmit o poveste. Imi place mult si fotografia de eveniment. Poti surprinde momente unice”

DSC09886-2

”#TradiționaluleFrumos Noi românii avem o mulțime de povești pregătite pentru nopțile de vară. Unele sunt despre curaj altele despre libertate, dar cele care ne marchează cu adevărat copilaria sunt baladele și zicătorile iubirii. Se spune că erau odată trei surori, țărăncuțe de fel, fiecare avea un fler aparte și o poveste de spus. Sora cea mare emana eleganță și autoritate numai din o privire, dar să nu credeți că privirea era una înghețată, dimpotrivă zâmbetul său fiind cald, matur și sincer. Sora mijlocie era o adevarată frumusețe printre flori, glasul ei mângâia razele soarelui și corpul zvelt descoperea urmele tinereții în floare. Mezina era în adevaratul sens al cuvântului „argintul viu”. Mereu gata de o noua ghidușie, dulce ca mierea, dar ageră la vorbă și iute la picior, ea era sufletul celor trei. Erau trei și niciuna ca cealaltă, dar un lucru îl aveau în comun: dragostea de pamântul natal. Nimic nu le încânta mai mult decât să zburde pe plaiurile unde au crescut, au învățat tot ce le poate oferi viata simpla.”spune Izabela 

Image may contain: 2 people, people sitting

Image may contain: 1 person, sitting

Image may contain: 1 person, standing and outdoor

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s