Cum sa ai gene cat mai dese?

Cel mai mare avantaj al extensiilor de gene fir cu fir este faptul că rămânem la modul de viaţă cu care ne-am obişnuit: putem face sport, putem înota, ochii vor rămâne întotdeauna bine conturaţi cu gene lungi, dese şi curbate

– Extensiile de gene de bună calitate nu sunt lipite între ele, stau ordonate, nu afectează genele naturale, adezivul cu care sunt lipite este invizibil, nu irită pleoapele aşa că este permis chiar şi în cazul persoanelor cu ochi sensibili, iar forma acestora este una personalizată

– Aplicarea fir cu fir are un efect natural, dar dacă dorim, îl putem decora cu gene colorate sau cristale Swarovski.
Extensiile de gene de calitate au efect 4 în 1: alungire, volum (se aplică 160-220 de gene pe ochi), remodelare şi lifting.

Image may contain: text

– La aplicarea extensiilor de gene fir cu fir, 2D, 3D sau mai mult se tine cont de structura genelor naturale, lungimea si grosimea lor cat si de desimea acestora.

– Ochii îndepărtaţi optic se pot apropia, ochii curbaţi în jos se pot ridica.

– Genele au nevoie de o îngrijire specială, în sensul că trebuie evitată folosirea demachiantelor pe bază de ulei pe gene şi în jurul genelor, pentru curăţarea genelor şi a ochilor nu folosiţi produse cu puf (dischete demachiante din bumbac, spre exemplu); nu frecaţi agresiv pleoapele şi, implicit, genele.

Se recomanda ca in primele 48 de ore de la aplicare sa se evite contactul direct cu apa al ochilor. Ulterior celor 48 de ore, gratie adezivului special folosit extensiile de gene rezista si in sauna(la peste 90 de grade).

Se rezomanda ca la un interval de 3-4 saptamani sa se realizeze intretinerea extensiilor de gene!

DE CE SA ALEGI EXTENSIILE DE GENE?

  • ”Comoditatea este unul dintre principalele motive pentru care alegem sa ne fie aplicate extensiile de gene. Un alt motiv este economisirea timpului in demachere, utilizezi apa micelara pentru a le curata sau a-ti demachia fata si  este ideala pentru toate tipurile de ten. Exista avantaje si dezavantaje pe care consider ca este corect ca ti le expun! Avantajele sunt numeroase in functie de fiecare dintre noi, insa trebuie sa stii si cateva reguli ca genele tale naturale sa nu aibe de suferit. Nu este recomandat sa dormi cu fata in perna, extensiile fiind lipite fir cu fir pe geana naturala aplica presiune pe acestea si vor ceda mult mai repede(atat extensiile cat si genele naturale)!

Image may contain: one or more people and closeup

  • Nu te speria! In mod normal ne cad intre 2-4 gene naturale pe zi, si este bine sa pastram aceasta medie si in timpul purtarii extensiilor de gene respectand cateva reguli. Poti sa folosesti in continuare produse de machiaj, insa folosirea tusului duce la dezlipirea prematura a extensiilor si in consecinta este considerat un dezavantaj, Insa, daca nu te deranjeaza sa realizezi intretinerea acestora la 2 saptamani atunci poti sa-l utilizezi linistita! Regulile de care-ti aminteam mai sus sunt simple dar esentiale! In primele 48 de ore de la aplicare nu ai voie sa le uzi cu apa, poti sa folosesti apa micelara pentru a le curata!

Image may contain: closeup and text

Nu trebuie mers la solar( caci in acest timp lipiciul inca actioneaza si risti sa iti pice toate extensiile caci lumina puternica a lampii dezlipeste lipiciul de pe geana), nu iti recomand sa stai in abur sau in sauna( aburul poate sa actioneze asupra lipiciului formand o pelicula subtire albicioasa in jurul lui, total inestetica). Dupa cele 48 de ore este essential sa le hidratezi spalandu-te pe fata, lasa dusul sa curga usor si pe fata! Incearca pe cat posibil sa eviti produsele de ten sau machiaj ce au in compozitie uleiuri! Uleiul desface licipiul relativ repede de pe genele naturale! Daca respecti aceste reguli simple te poti bucura te extensiile de gene intre 3 si 5 saptamani.”

In plus au o oferta draguta.Daca dai un like al paginii impreuna cu un share al acesteia iti aduc 30% discount la prima aplicare!

Image may contain: closeup

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s