Teen Titans Go in viata reala

Teen Titans Go! este un serial de animaţie bazat pe seria de benzi desenate DC Comics Tinerii Titani, o continuare a serialului Tinerii Titani din 2003, difuzat pe Cartoon Network. Acesta prezintă un spin-off de comedie şi aventură care nu are prea multă continuitate faţă de serialul animat din care se inspira, aducând la iveală şi diferite momente din viaţa obişnuită a super-eroilor, atunci când aceştia nu trebuie să salveze lumea de diferiţi răufăcători.

Serialul prezintă un nou stil de animaţie grafică, aceasta ajutând la comedie şi umor, fiind în general un spin off cu puţină continuitate faţă de alte serii DC. Multe personaje cu puteri supranaturale sau super eroi îşi fac apariţia în cadrul seriei pentru perioade scurte de timp, iar umorul prezent este de obicei unul negru. Serialul este acord parental pentru ca unele episoade poate conţine scene de violenta si/sau nuditate.

În acest serial este vorba de aceeaşi cinci eroi adolescenţi pe care deja îi cunoaşteţi, cu aceeaşi superputeri, dar mult mai ciudaţi, amuzanţi, leneşi, nebuni şi glumeţi.Dar Robin este foarte supărat când titanii nu-l ascultă, plus că are probleme cu controlul şi este puţin ciudat, dar ceilalţi sunt şi mai ciudaţi decât el asa ca iata mai jos cum sunt ei vazuti in viata reala.

1.Raven

2.Robin

3.BeastBoy

4.Cyborg

5.Starfire

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s