Fotografii care portretizeaza adevarata relatie dintre tata-fiica

 

Artista ucraineană Snejana Soosh a reuşit să dea naştere unor ilustraţii care vor înmuia inima absolut oricărei persoane care le priveşte. Aceasta a intenționat să surprindă în imagini frumuseţea relaţiei dintre tată şi fiică, aşa că a ilustrat principalele sacrificii şi încercări prin care trebuie să treacă un tată pentru a reuşi să fie cât mai bun pentru fiica sa. Astfel, imaginile prezintă genul de relaţie pe care Soosh şi-ar fi dorit să o poată avea cu tatăl său.

„Întotdeauna mi-am dorit să am o relaţie iubitoare şi apropiată cu propriul meu tată, însă el nu ştia cum să îşi arate sentimentele, aşa că în cea mai mare parte a timpului era îndepărtat şi rece faţă de mine. Întotdeauna am fost invidioasă pe relaţia altor fete cu tații lor, aşa că am învăţat să apreciez şi mai mult absolut orice moment de tandreţe şi apropiere pe care îl petreceam cu tatăl meu. Cred că de asta am ajuns să desenez lucrurile care îmi lipseau şi pe care mi le-aş fi dorit şi anume să mă simt iubită şi protejată de dragul meu tată.”

Soosh a încercat să transpună în imagini relaţia tată-fiică inspirată de ceea ce trăieşte ea alături de fiul ei în vârstă de 9 ani, Frol.

 

Reclame

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s