Vedete Disney care au savarsit infractiuni

1.Phill Lewis

Phill Lewis este un actor,director si comediant de origine americana.Nascut pe 4 Septembrie 1968,el a fost arestat dupa ce a ucis-o pe Isabel Duarte.Lews a fost condvins de faptul ca el u a omorat-o cu intentie avand in vedere ca a sofat beat la volan asa ca pedeapsa lui a urcat la  5 de ani de inchisoare plus inca 360 de ore de munca in folosul comunitatii.

2.Linsday Lohan

Linsday este o actrita,model,director si producator.Nascuta in iulie 02 1968,ea a fost arestata din diferite motive.

In August a fost arestata pentru detinerea de cocaina si conducere sub influenta acloolului.A fost internata intr-un centru de dezalcolizare si 3 ani de inchisoare.

3.Shia LaBeouf

Este un actor american nascut in 11 Iunie 1968,acesta a fost arestat pentru o altercatie verbala in fata unui muzeu.In timpul incidentului,LaBeouf l-a impins pe respectivul si l-a lovit.Acesta a fost arestat si eliberat ulterior.

4.Debby Ryan

Pe numele lung Deborah Ann,s-a nascut pe 13 Mai 1993 si este o actrita,director si performer muzical.Aceasta a fost arestata pentru conducerea sub influenta alcoolului.Dupa ce aparent a intrat cu Audi-ul ei intr-un Mercedes,a inceput sa injure si soferii in Los Angeles.

4.Kelly Berglund

Kelli este o actrita,model si performer muzical si s-a nascut in 9 februarie 1996.A fost arestata pentru ca si-a falsificat identitatea la festivalul Coachella.

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s