5 Cele mai Inspaimantatoare canale de Youtube

1.Benjamin Benet

Un caz teribil s-a intamplat cu el,odata in timp ce el filma un videoclip au intrat in casa lui niste hoti si cand au intrat in camera lui si l-au vazut pe el stand atata timp in fata camerei zambind acestia s-au speriat si au iesit din casa dupa care Benjamin a disparut timp de 2 luni.

2.01A51CDO’S Channel

Probabil v-ati dat seama imediat ce ati accesat canalul,ca titlurile sunt de neinteles,insa atunci cand te intorci titlurile capata sens.

3.Meat

Pe acest canal sunt postate diverse videoclipuri cu un fundal destul de neplacut auzului.Se zvoneste cum ca ar fi filmate de un criminal in serie.Pe canalul lui de Youtube se gaseau diverse clipuri.Intr-un videoclip era vorba despre doi politisti care asigurau locul in care era o femeie moarta si multe altele insa administratorul canalului a sters mai toate videourile lasand doar unul singur cu descierea’‘It is over. Ugly misogyny and stalking and harassment is too much. Sorry. GoodNight.”

4.My Dark Journal

Este un canal destul de infricosator avand in vedere ca utilizatorul sustine ca sotia lui a murit si in videoclipuri este infatisata ea ca fiind vie desii ar putea fi doar o sceneta.Ce e cel mai ciudat e faptul ca Slenderman apare foarte des in video.

5.Pronuncitation Book

Acest canal invata oamenii sa invete corect limba engleza.Autorul posteaza diferite cuvinte si litere.In 2003 un video a fost postat cu titlul ”Cum se cere ajutor in limba engleza”.Cert e faptul ca era extrem de diferit fata de ce postase.In video o fata repeta cuvintele ”Ajutati-ma sa fug de aici” dupa care repeta si ”se va intampla ceva groaznic peste 77 de zile” si de atunci erau postate cate un videoclip cu numaratoarea inversa.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s