Copii l-au acoperit cu lipici industrial si l-au lasat sa moara.Povestea impresionanta a lui Pascal.

on

Pascal,un caine vagabond din Turcia s-a aflat la locul si momentul nepotrivit atunci cand doi copii au inceput sa-l tortureze .Avea doar 4 luni cand o echipa de salvare l-au gasit intr-o fabrica industriala si l-au adus pe Pascal la organizatia He’Art din Instambul.Copii i-au facut o multi de lucruri ingrozitoare printre care si crunta fapta de a-i acoperii intreg corpul cu lipici.

Adezivul a acionat ca un ciment iar Pascal era atat de intepenit incat doar limba putea sa-si miste.Personalul din institutia de salvare i-au ras tot corpul .Lipiciul i-au lasat rani rosii asa ca a trebuit sa treaba prin numeroase bai medicale pentru recuperare.

Pascal era foarte speriat de oameni si nu putea avea incredere in nimeni,cu exceptia veterinarului sau,dar cu ingrijirea intregii echipe,Pascal a inceput sa socializeze din ce in ce mai mult.

După câteva luni de recuperare, când rănile și blana sa întors, Pascal a fost dat spre adopție și, în curând, a găsit o casă caldă pentru totdeauna în Spania.Acum Pascal locuieste cu o familie din Spania care au un alt caine si acestia s-au imprietenit destul de repede.

puppy-covered-clue-rescued-pascal-1

puppy-covered-clue-rescued-pascal-2puppy-covered-clue-rescued-pascal-8puppy-covered-clue-rescued-pascal-9

puppy-covered-clue-rescued-pascal-14

puppy-covered-clue-rescued-pascal-16puppy-covered-clue-rescued-pascal-18puppy-covered-clue-rescued-pascal-21puppy-covered-clue-rescued-pascal-5puppy-covered-clue-rescued-pascal-19puppy-covered-clue-rescued-pascal-6puppy-covered-clue-rescued-pascal-11puppy-covered-clue-rescued-pascal-13

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s