Iulia Albu: „Există momente în viața unei femei de carieră când un bărbat complică inutil totul”

După divorțul de Mihai Albu, Iulia s-a reinventat. Din când în când, vedeta le oferă celor care îi urmăresc postările diverse sfaturi de viață. De un an de zile are un iubit, de care este foarte îndrăgostită.

În articolul postat pe blogul său, „Secretele Domniței de Alba: Despre lux, cu sinceritate”, Iulia vorbește și despre relația cu bărbații.

Printre cele 10 sfaturi, printre care că trebuie să îți faci timp pentru tine, să ai încredere în tine și să nu încerci niciodată să fii prietenă cu toți din jurul tău, unul dintre sfaturi este: „găsește-ți echilibrul”:

Untitled-1

„Dacă ai deja o familie, încearcă să departajezi lucrurile… net, însă fără a neglija persoane importante din viața ta. Va fi greu, dar până la urmă vei reuși. Dacă ești singură, sau într-o relație care nu te mulțumește, taie drastic. Există momente în viața unei femei de carieră, când un bărbat complică inutil… totul! Nu este nimic rău în a-ți asuma asta și a reuși să te construiești înainte de a lua o decizie în legătură cu viața ta personală. Da, uite… am spus-o! Câteodată, o femeie puternică are nevoie de spațiu pentru a se dezvolta, înainte de a cunoște bărbatul puternic, demn de a sta la brațul ei”, a scris Iulia, iar cuvintele sale lasă loc de interpretări, mai ales că spunea că este foarte fericită lângă iubitul său.

Untitled-3

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s