Miley Cyrus – Malibu (Official Video)

O vedem pe tânără cum stă pe malul mării acoperită de nisip, sau în mijloc unei câmpii pline de flori. Cântăreaţa nu renunţa la ţinutele foarte sumare, dar are acum o abordare mai copilăroasă. Astfel o vedem cu părul în codiţe, mângâind un câine sau jucându-se cu baloane.

„Revenirea la inocenţă” pare a fi tema acestei creaţii. Videoclipul a strâns în nici 24 de ore 2 milioane de vizualizări, semn că fanii artistei aşteptau cu nerăbdare melodia. Miley Cyrusse pregăteşte să interpreteze „Malibu” la premiile Billboard de pe 21 mai.

„Miley Cyrus este și va fi întotdeauna o artistă care surprinde publicul. Talentul său incredibil și amprenta asupra culturii pop sunt inegalabile”, a declarat producătorul executiv al ceremoniei, Mark Bracco.

Miley Cyrus se pregătește să lanseze în 2017 un material inedit, după ce în 2016 a debutat ca membră în juriul programului de televiziune american ‘The Voice’ și a făcut parte din distribuția serialului lui Woody Allen, ‘Crisis in Six Scenes’.

Tânăra cântăreață va fi una din atracțiile premiilor Billboard, unde celebra divă canadiană Celine Dion va interpreta piesa din coloana sonoră a filmului ‘Titanic’ (1997), ‘My Heart Will Go On’, pentru a marca 20 de ani de la premiera sa.

Cu 22 de nominalizări fiecare, o cifră care constituie un nou record pentru premiile Billboard, rapperul Drake și duetul de DJ The Chainsmokers se plasează în fruntea listei acestor premii care recompensează artiștii cei mai de succes ai anului din SUA, în funcție de vânzările de albume, single-uri, difuzări radio, turnee și aparițiile pe rețelele de socializare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s