Are 49 de ani şi oamenii cred că e prietena fiului ei!

Liu Yelin s-a angajat prima oară în 1985, pe când avea 17 ani. După trei decenii, femeia care a muncit într-o librărie şi s-a pensionat între timp, nu arată deloc ca o femeie de vârsta ei. Cu pielea întinsă şi strălucitoare, cu un corp ultra-antrenat, fără niciun rid pe faţă, doamna Liu, născută în China, a uimit milioane de oameni care au descoperit povestea ei pe internet

„Oamenii sunt deseori şocaţi când află că am aproape 50 de ani. Oriunde merg şi spun ce vârstă am, oamenii încep să devină interesaţi să-mi afle secretele”, a declarat ea pentru Daily Mail.

Motto-ul său este simplu şi motivant: „Dacă crezi că arăţi ruginit, înseamnă că n-ai transpirat destul.”De aceea poate să spună acum: „Mă simt ca şi cum încă am 15 ani.”

Ca şi cum n-ar fi suficient faptul că arată atât de bine la aproape 50 de ani, chinezoaica spune că foloseşte rar produse cosmetice. În schimb, e o fanatică a fitness-ului şi spune că exerciţiile pe care le face de 30 de ani o ajută să se menţină tânără:
„Înot în lac şi ridic greutăţi în fiecare zi. Cel mai mult îmi place să înot afară iarna. Când toţi stau îmbrăcaţi în geci, eu mă dezbrac în bikini şi sar în apa îngheţată. E un test pentru voinţa şi perseverenţa mea. Uneori trebuie să mă forţez să o fac”, a mărturisit ea pentru cotidianul britanic.
Eram obişnuită să înot în lacuri şi în râuri, dar n-am făcut-o niciodată în mare. A fost greu pentru că ochelarii îmi alunecau şi mă durea limba din cauza apei sărate. Simţeam zeci de înţepături în limbă şi când apa sărată a ajuns în stomac am avut crampe insuportabile”, a povestit femeia.
După ce a cucerit publicul din ţara sa, Liu îşi propune să călătorească în lume. „Sunt o persoană spontană, aşa că pot să-mi fac bagajul şi să călătoresc prin Europa dacă am chef. Dar vreau să las asta pentru când o să am 80 de ani”, a spus ea glumind.
„Îmi spun poveştile pentru că vreau să încurajez cât mai multe femei să fie mai frumoase şi să aibă încredere în ele”, a adăugat cea mai sexy mamă din China şi, de ce nu, din lume.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s