Paris Jackson:Nuditatea este partea din ceea ce ne face umani

Fiica lui Michael Jackson le transmite criticilor că poate ar fi mai bine să nu îi mai urmărească deloc contul de Instagram.

Nuditatea a pornit ca o mişcare spre a ne întoarce la natura, exprimând libertatea, şi a fost considerată inclusiv o filozofie, a scris Paris Jackson.

Nuditatea este partea din ceea ce ne face umani. În ceea ce mă priveşte, mă ajută să mă simt mai conectată cu Mama Gaia. De obicei stau goală atunci când mă aflu în grădina mea. Este un lucru frumos şi nu trebuie să faci din el ceva sexual, aşa cum face media sau cum se întâmplă cu unele staruri de la Hollywood. Nu doar că trupul tău este un templu şi ar trebui să-l preţuieşti, dar feminismul înseamnă şi sa te exprimi în propriul tău fel, fie că o faci cu sau fără haine pe tine, mai spune modelul în vârstă de 19 ani. 

Corpul omului este un lucru frumos şi indiferent ce imperfecţiuni ai este superb şi trebuie sa te exprimi aşa cum simţi, a mai scris Paris Jackson.

Dacă asta supără pe cineva pot să înţeleg şi vă încurajez să nu mă mai urmăriţi pe Instagram, pentru că nu îmi voi cere scuze pentru asta. Asta sunt eu şi refuz să mă ascund, încheiat actriţa care va juca, se pare, într-un film alături se Amanda Seyfried, Charlize Theron, Thandie Newton şi Joel Edgerton.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s