Teoria Conspiratiei:Avril Lavigne moarta din 2003?

Aceasta teorie a luat nastere pe reteaua de socializare Twitter.O utilizatoare a contului de Twitter,avand peste 13.000 de urmaritori,a dat nastere unei teorii cum ca Avril a murit in 2003 si in prezent cea care ii canta hiturile este o sosie.Informatia fiind distribuita de peste 500.000 de ori,scrie BBC.

Respectiva teorie susţine că solista s-ar fi sinucis  în 2003, la scurt timp după moartea bunicului său. Iar pentru că nenorocirea s-a produs la apogeul carierei artistice, compania de discuri ar fi decis să o folosească pe Melissa Vandella pe post de Avril. Această Melissa fusese folosită anterior pentru a poza în locul solistei atunci când aceasta era urmărite de paparazzi, mai spune teoria.

Susţinătorii acesteia spun că totul pare modificat la actuala Avril: culoarea pielii, forma feţei şi chiar a ochilor, stilul vestimentar, precum şi scrisul de mână.

Nebunia şi convingerea unora că lucrurile  se prezintă în acest fel sunt atât de mari încât s-a solicitat chiar intervenţia FBI.

Solista, care a fost diagnosticată cu boala Lyme în 2013, a respins însă toate aceste teorii cu anii în urmă iar în momentul de faţă refuză să le mai dea importanţă.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s