A cheltuit peste 50.000$ pentru a se transforma intr-un extraterestru asexuat. Cat e de schimbat dupa interventii

In varsta de 22 de ani, Vinny Ohh nu se considera nici barbat, nici femeie. Originar din Los Angeles, s-a supus la nenumarate operatii pentru a se transforma intr-un „extraterestru asexuat”.

Pana la varsta de 22 de ani, Vinny Ohh a suferit peste 110 interventii estetice. Nu are de gand sa se opreasca aici ins! Din dorinta de a se transforma in ceea ce numeste „un extraterestru”, vrea sa investeasca inca 160.000 de dolari pentru a-si inlatura organul sexual, buricul si sfarcurile.

„De ce nu m-as opera? De ce nu mi-as scoate tot si as ramane fara organe de reproducere? Imi doresc sa arat ca un extraterestru asexuat, un hibird. Nu vreau sa seman nici cu un barbat, nici cu o femeie

 

„Visez sa fiu lipsit de gen si asexuat de la varsta de 17 ani. Am fost la doctori si m-am interesat in ce masura pot obtine acest lucru. Nu am prea avut noroc. Oamenii nu inteleg ca nu imi doresc sa devin femeie. Nu vreau vagin, nu vreau nimic”

Pentru a capata un aspect de extraterestru, Vinny poarta lentile de contact negre, de dimensiuni mari. Isi face unghiile negre, isi umplu buzele si a apelat si la o rinoplastie pentru a-si remodela nasul.

„Daca ma intreaba cineva cum ma caracterizez, le spun ca sunt un extraterestru haotic si obsedat de sine insusi.”

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s