14 lucruri obişnuite care costă o avere

1. Pastă de dinți mentolată

Această pastă de dinți nu pare să aibă nimic ieșit din comun, însă cei care au inventat-o susțin că printre ingrediente se numără și Rennou, un compus care, după prima utilizare, întărește și protejează dinții pe perioada întregii zile. Dar nu la fel susțin toți producătorii de pastă de dinți? Costă 99,99 dolari.

 

2. Capac de toaletă

Realizat din fibră de carbon, acest capac de toaletă atrage atenția prin faptul că este construit din materiale naturale, este ușor și se potrivește pe orice vas de wc.Costă 299,95 dolari.

 3. Căști audio
Se spune că muzica se aude mai bine prin intermediul căștilor Goldstriker pentru că ai în urechi diamante de 24 de carate. Dacă vrei să verifici asta, o vei face pe riscul propriului buzunar. Costă 638 dolari.

 

4. Șosete de lână

Șosetele de lână Falke au fost lansate într-o ediție extrem de limitată, de numai 10 perechi. Aceste șosete sunt realizate din lâna unui animal înrudit cu cămila, pe nume vicuna. Lâna acestui animal este considerată cea mai rară și mai scumpă lână din lume. Costă 1188 dolari.

5. Lustra în formă de nor

Această sursă de iluminat în formă de nor, creată de Kaufman Mercantile luminează, dar reproduce și sunetele obișnuite ale unei furtuni: tunete și zgomotul ploii. Poți alege cât de luminous și de colorat este norul pe care-l cumperi. Costă 3360 dolari.

6. Cuțitul de bucătărie Nesmuk


Acest cuțit este incredibil de scump și de valoros. Lama este realizată din oţel-carbon, mânerul dintr-o specie exotică de lemn de mesteacăn, iar îmbinarea este din argint. Cuțitul vine împachetat într-o cutie îmbrăcată în piele și are incluse o ascuțitoare și un ulei special pentru întreținere. Costă 5415 dolari.

7. Creion


Compania germană Faber-Castell a lansat un simplu creion cu ocazia aniversării sale.

Însă singurul lucru simplu este mina. Creionul este făcut din lemn de cedru, iar capătul său este realizat din aur alb, încrustat cu 3 diamante. Costă 13.400 dolari.

8. Joc de Monopoly


Este atât de popular și totuși atât de scump. Compania producătoare a decis să îmbrace suprafața de joc în piele iar toate inscripțiile să fie realizate din aur, iar piesele de joc din argint. Un adevărat deliciu pentru aceia care apreciază luxul din detalii. Costă 14.161 dolari

9. Iphone 7


Stuart Hughes, un bijutier din Liverpool, a creat o variantă foarte scumpă a celebrului smartphone Iphone. Telefonul este realizat din aur de 24 de carate. Te sperie gândul să respiri în preajma sa darămite să-l mai ții în mână. Costă 25.850 dolari

10. Aparat de ras

Cum ar fi să cumperi un aparat de ras Zaffiro, realizat din materiale extraterestre? Nu este o glumă: mânerul este construit dintr-un metal care poate fi întâlnite doar în resturile de meteoriți. Iar lamele sunt realizate din safire albe, iar pivoții sunt făcuți din platină. Ești gata să-i faci un loc în trusa ta de baie? Costă 100.000 de dolari.

11. Hârtie igienică


Cum ar fi să folosești hârtie igienică realizată din aur de 24 de carate? Compania australiană producătoare este pregătită să vândă o rolă cu nu mai puțin de 1,5 milioane de dolari. Dar stai liniștită – vei primi cadou o sticlă de șampanie pentru a sărbători cum se cuvine această investiție folositoare.

12. Ceainic
Este realizat din aur și decorat cu 1.500 de diamante și 500 de rubine. Ceva obișnuit pentru aceia care nu au ce să facă cu banii. Și totuși 3 milioane de dolari nu înseamnă așa de mult pentru că există deja câțiva cumpărători interesați de achiziționarea lui.
13. Poșetă
Mouawad a prezentat întregii lumii poșeta realizată din aur de 18 carate și încrustată cu 4.517 diamente colorate. Se va potrivi ca o mănușă tinerelor doamne care cred că totul trebuie să fie valoros. Costă 3.800.000 de dolari.

14. Inel


Acesta nu este un inel cu diamante, este un inel din diamant. Creatorul său a ieșit din tiparul bijutierilor și a venit cu această creație unicat. Costă 70.000.000 de dolari.

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. lacrimaroua spune:

    Extravaganta costa !!! 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s