Sculptura hiperrealistica a unui inger cazut realizata de un chinez.

Artiștii din Beijing, Sun Yuan și Peng Yu, sunt   cunoscuți pentru creatiile lor in care includ  cadavre reale sau țesuturi grase umane și, deși cea mai nouă creație nu include aceste părți macabre, este atât de realistă și de neliniștitoare încât ar putea fi și ea. Această sculptură realistă, intitulată „Îngerul”, descrie un înger căzut sub forma unei bătrâne, aripile ei lipsite de pene, care pare ca doarme sau pare ca este moarta. Ea a fost făcută din silicagel, fibră de sticlă, oțel inoxidabil și plasă țesută.

Declarația artistului de pe site-ul său dezvăluie în mod critic scopul proiectului: evidențierea tensiunii și a tranziției dintre supranatural și mundane. Ingerul, o ființă transcendentă, a devenit neputincioasa , în imposibilitatea de a duce voia lui Dumnezeu sau de a ajuta pe cei care cred în existența sa.

Conform surselor biblice, heruvimii și serafimii sunt singurele tipuri de îngeri care au aripi (Exodul 25:20, Ezechiel 10, Isaia 6). Evrei 1:14 descrie îngerii pur și simplu ca ființe spirituale; Prin urmare, este cel mai corect să spunem că numai unii îngeri au aripi.

fallen-angel-sculpture-realistic-6fallen-angel-sculpture-realistic-2fallen-angel-sculpture-realistic-4fallen-angel-sculpture-realistic-3fallen-angel-sculpture-realistic-7fallen-angel-sculpture-realistic-17

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s