Cum sa alungi anxietatea cu meditatia piramidei

Aseaza-te intr-o pozitie confortabila fie intinsa, fie in sezut, cu picioarele incrucisate sau pe scaun, cu picioarele pe podea. Inchide ochii si concentreaza-te asupra respiratiei.

Respira adanc pe nas, simtind felul in care plamanii si stomacul se umplu si golesc de aer si felul in care pieptul si burta se misca.

Imagineaza-ti ca in jurul tau creste o piramida cu patru fete. Acestea sunt destul de transparente a vedea prin ele dar au o nuanta violet pal linistitoare. Partea de sus a piramidei se indreapta spre cer, ca o coroana, chiar deasupra capului tau. Baza piramidei se afunda in pamantul de sub tine.

Piramida este facuta din cel mai rezistent material pe care l-ai intalnit vreodata – ceva strain, necunoscut. Este impenetrabil si perfect. Nimic nu te poate atinge aici, nimic nu te poate influenta. Esti doar tu cu tine.

O coloana de lumina alba patrunde prn varful piramidei si curge prin tine din crestetul capului la cap pana la degetele de la picioare, curatand tot stresul, ingrijorarile si emotiile negative din interiorul tau. Pe masura ce eliberezi toata tensiunea din corp, te simti din ce in ce mai linistita si mai relaxata. Orice urma de negativitate dispare pe masura ce te scufunzi in piramida ta de protectie, simtindu-te mai calma si mai linistita ca niciodata. Inspiri energie pozitiva. Zambesti si simti ca totul este bine.

Iti recomand sa faci aceasta meditatie dimineata si sa mentii starea pe intreg parcursul zilei.

Sursa:kudika.ro

Reclame

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. Sunt nerăbdătoare sa încerc. Din păcate îmi fac prea rar timp pentru meditatie.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s