12 dintre cele mai MISTERIOASE morminte din lume

1.

Image Source http://news.nationalgeographic.com/news/2011/12/pictures/111216-warrior-graves-polish-viking-treasure-science/
A fost gasit in Polinia un mormant in care se aflau doi vikingi  si instrumentele gasite in mormant au sugerat sacrificiul uman.

 

2.

Image Source http://www.genealogy.com/users/l/a/u/Polly-A-Laubacheckrote-Nescopeck/PHOTO/0011photo.html
Motivul din spatele custii peste mormint este încă un mister.

Image Source http://www.huffingtonpost.com/findery/mysterious-graves_b_4138799.html
3.In timp ce biserica Gray Friars a fost excavata,excavatorii s-au oprit din lucrari din cauza unui mormint pe care l-au gasit.Unele surse spun ca ramasitele au apartinut regelui Henric al III-lea.
Image Source http://www.huffingtonpost.com/findery/mysterious-graves_b_4138799.html
Oamenii pretind că regina Voodoo din New Orleans Marie Laveau se află aici. Ceea ce este misterios ,sunt inscripțiile de pe mormânt, unii spun că sunt vrăji care o cheamă.
Image Source http://listverse.com/2014/07/08/10-mysterious-graves-that-defy-explanation/
Acest loc de odihnă este al lui Kohn Renie, care a murit în 1832. Detaliile inscripției sunt necunoscute, rândul de mijloc spune: „O J sei L ere H ere Lies J o.” Motivul din spatele acestui mormânt aproape codificat este încă un mister.
Image Source http://archive.archaeology.org/1209/features/scupi_mass_grave_mystery.html
În toamna anului 2011, cercetătorii au fost uimiți să vadă acest mormânt în Colonia romană din Scupi din nordul Macedoniei. Era un mormânt  în care majoritatea membrelor decedatului au fost amputate și mâinile lor legate de spatele lor. Oasele lor indică și semne de violență extremă. Acest mormânt și oamenii care se află în el rămân încă un mister.
Image Source http://listverse.com/2014/07/08/10-mysterious-graves-that-defy-explanation/
În St. Augustine, Florida, cercetătorii au exhumat un mormânt doar pentru a găsi scheletul unui măgar. Ceea ce este misterios este modul în care animalul a fost așezat să se odihnească, în timp ce capul arăta o dantură care sugera că a fost scos dintr-o lovitură în cap, membrele sale au fost dezarticulate, atât de mult încât să pară că au fost distanțate cu atenție. Animalul nu era cu siguranță folosit pentru hrană și avea o semnificație specială care rămâne un mister.
Image Source http://www.ablogabouthistory.com/2009/10/29/templar-gravestone-found-with-mysterious-markings/
Două pietre funerare, una sculptată cu semne misterioase, au fost găsite la fosta cetate medievală a Cavalerilor Templieri din satul Temple, Midlothian. Sursele leagă acest loc de locația Sfântului Graal, dar nimic nu a fost dovedit.
Image Source http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/2704172/Saxon-grave-couple-may-have-been-two-men.html
Arheologul s-a întors la un mormânt, în Kent, care arăta ca un cuplu așezat să se odihnească împreună. Organele datează de peste 1000 de ani, iar cercetările recente au arătat că ambele schelete sunt bărbați. Datând din perioada saxonă, acești doi ar fi putut fi războinici.
Image Source http://www.china.org.cn/culture/2008-12/11/content_16932637.htm
Un grup de morminte vechi de 3000 de ani a fost descoperite recent la Muntele Luohan din Fujian, ce se află în el și de ce a fost pus împreună, este totuși o întrebare.
Image Source http://www.huffingtonpost.com/findery/mysterious-graves_b_4138799.html
Se pare că Margorie McCall a murit odată și a fost înmormântată de doua ori deoarece   niște hoți  o exhumau. Curând s-a întors în același loc, dar mă îndoiesc că hoții si-au încercat din nou norocul.
Image Source http://archaeologynewsnetwork.blogspot.in/2012/07/romania-blocks-probe-into-kings.html
Acestea sunt presupuse morminte regale la „Biserica Domnească” din Curtea de Arges, România. Adevărata identitate a persoanei din mormânt este necunoscută, dar oamenii speculează că este mormântul regelui  lor anterior. Guvernul a interzis cercetătorilor să exhumeze mormântul pentru a determina originea regei trecutului lor.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s