10 cele mai CREEPY website-uri din lume

10.White Power Milk

Acest site oferă lapte care e facut gargara  de fete bogate, albe. White Power Milk pretinde că laptele lor devine purificat odată clătit în gura lor, ceea ce ei numesc fete din „partile superioare ale societății”. Fetele care fac gargară trebuie să fie albe, în condiții fizice de vârf și dintr-un buzunar „de elită” al societății.

Laptele, care este extraordinar de costisitor la 130 de dolari pentru 2 picaturi, poate fi achizitionat cu un videoclip al fetei pe care o alegi.Videoclipul este încărcat și trimis prin intermediul unui link privat.

Deci, nu numai că conceptul este profund tulburator și elitist, de fapt este dificil să afli dacă site-ul este real. În întrebările lor frecvente, prima întrebare întreabă „Este real acest lucru? Femeile mănâncă cu adevărat laptele pe care îl vinzi? „Și răspunsul este da. Dar în termenii și condițiile lor, o secțiune spune că „o parte din informațiile de pe acest site au fost ficționalizate”. Deci, dacă acest lucru poate fi citit deoarece totul este o glumă bolnavă, rămâne un mister.

9. Yyyyyyy

 Pagina de destinație este o baie a informațiilor fără sens. Se pare ca e un colaj al Internetului din 2001. Cu toate acestea, cea mai ciudata parte este ca site-ul se schimba de fiecare data cand il accesati. Cred că am revăzut în jur de cinci sau șase ori și de fiecare dată am văzut o altă mișcare de imagini, text și simboluri. Nimeni nu știe în mod special sensul site-ului dacă într-adevăr are unul. După ce am cercetat acest site înfiorător Dacă intrati pe acest link aici, puteți vedea ceea ce pare a fi un feed live în dormitorul unei persoane. Imaginile webcamurilor întunecate sunt extrem de tulburatoare, trebuie să te întrebi dacă e vorba de consens.

8. Joy of Satan

Primul lucru pe care îl veți observa despre acest site înfricoșător este bunul Inger al Focului . Bannerele de calitate scăzută,  contrastează legăturile colorate și textul de bază. Cu toate acestea, în centrul său se află un site destul de profund referitor la satanism și magie neagră. Încearcă să pună satanismul ca pe o formă autentică de spiritualitate, oferind sfaturi și îndrumând articole despre cum să renunți la suflet la diavol. Ciudat, încă există o legătură cu un grup Yahoo care recrutează în mod activ copii mici în practica satanismului.

7.Prietenii Snuggle

Creepy websites you have to visit.

Acest site oferă un serviciu de imbratiasari pentru cei care au nevoie de o anumită interacțiune umană. Așa că, de fapt, poți să angajezi oameni cu care să te îmbraci. Tot ce trebuie sa faci este sa sari pe acest site infricosator, sa navighezi pe femeile disponibile (nu cred ca barbatii sunt la dispozitie pentru cuddling), apoi alegeti daca vreti ca ei sa vina la casa sau hotelul dumneavoastra sau puteti chiar sa mergeti la petreceri casa. Site-ul web prezintă avantajele terapeutice ale îmbrățișării, care pot fi benefice la anumite nivele, însă întreaga terminologie a paginii web a unei agenții de escortă – în apeluri, apeluri, ratele orare – totul face pentru un concept foarte inconfortabil.

6.Telegrame dupa moarte

Creepy Websites you have to visit.

Acest site înfiorător nu mai există și este probabil bine. Creat în 2003, Telegramele Afterlife vor percepe 5 dolari pe cuvânt pentru ca un mesaj să fie livrat celor care au murit. Cum este posibil acest lucru? Ei bine, fostul proprietar al site-ului, Paul Kinsella, recruta pacienți care au murit de boli terminale și îi va cere să memoreze telegramele clienților săi, astfel încât să le poată trece în viața de după moarte.

5.The Beatles Never Broke Up

Creepy websites you have to visit.

Proprietarul acestui site, cunoscut sub numele său „James Richards”, pretinde că a intrat în posesia unui album nesfârșit al lui Beatles

Pe 9 septembrie 2009, Richards susține că s-a lovit la cap în timp ce isi plimba câinele pe un drum pustiu, la vest de Turlock, California. Când s-a trezit, avea capul bandajat si s-a trezit cu un om langa el .Aici i sa spus că a fost dus spre o dimensiune alternativă. El a spus că omul a lucrat pentru un fel de agenție de turism multidimensională și a fost însărcinat să exploreze cronologii necunoscute în alte universuri.

4. Untitled

Creepy Websites you have to visit.

 Totul incepe cu un buton de conectare și o adresă de e-mail pentru a aplica pentru aderare. Se spune că ar trebui să știi deja ce trebuie să aplici. Googling pe site-ul web are foarte puține informații. Unii spun că este o poartă spre o comunitate de hacking subteran.

3. The Last Meals Project

Creepy websites you have to see to believe.

Site-ul web dedicat pedepsei capitale a fost creat de artistul și fotograful Jonathan Kambouris. Se intereseaza de ce anume au mancat infractorii condamnati la  moarte,criminali în serie și bolnavii mintali.

Pagina de este o serie de fotografii ale prizonierilor servind ultima lor masa . Este o experiență foarte nerăbdătoare și suprarealistă care transmit acele  fotografii. Observând conținutul ultimei mese a unei singure persoane.

2. Piele umana 

Creepy websites you have to see.

1.Magibon

creepy websites you have to see

Este cunoscuta pentru videoclipurile pe care le incarca pe Youtube uitandu-se in camera pentru 30 de secunde.Aceste videoclipuri au devenit extrem de populare.In ciuda popularitatii ea a incetat in 2015 sa mai posteze videoclipuri.

Acum e partea infricosatoare. Magibon.com este un site foarte tulburător care găzduiește două videoclipuri care se joacă pe parti. Aceștia descriu un bărbat cu o mască de gaz cunoscută sub numele de „Frank”, care se zbate pe podea. Imaginile deranjante ale păpușilor și bug-urilor tremură pe ecran. Fotografiile lui Magibon sunt împărțite între aceste scene grafice. Expresii japoneze par să se traducă aproximativ ca: „Vreau Magibon”. „Așteaptă să revină” și „Să o facem bebeluș”. Legătura finală de pe site vă duce la o pagină care afișează doar cuvintele „Îmi pare rău”.

In mod normal a-m crede ca este doar un site care sperie vizitatorii  dar faptul că Magibon a încetat în mod misterios să încarce videoclipuri cu peste un an în urmă, face o concluzie îngrijorătoare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s