9 dintre cele mai tragice povesti ale micilor actori de la Hollywood

1.Anissa Jones

Anissa Jones

Anissa Jones este cunoscuta  pentru rolul ei in  adorabilul orfan Buffy în serialul Family Affair din anii ’60. Programul ei era extenuant și de multe ori trebuia să lucreze șapte zile pe săptămână pe tot parcursul anului pe cadre. Spectacolul a atins numărul 1 în clasamentele din 1969,  Buffy si  fratele ei Jody (interpretat de Johnny Whitaker) a devenit nume de familie. Papusa lui Buffy, doamna Beasley, va deveni și cea mai bine vândută jucărie din America în timpul spectacolului. Când Family Affair a fost anulat în 1971 din cauza calificărilor slabe, Anissa a fost încântată, deoarece acum ar însemna că ar putea merge în școală, să stea împreună cu prietenii ei și să fie doar o fată normală. Și-a continuat studiile la liceul Westchester din 1973 până în 1976 și a obținut un loc de muncă la magazinul Donut Winchell din Playa del Rey, unde a crescut. După ce a împlinit 18 ani, Anissa a primit fondul de încredere de 70.000 de dolari și 107.800 de dolari americani în Statele Unite ale Americii, din veniturile sale de spectacol și s-a mutat într-un apartament cu fratele ei. De asemenea, a început să petreacă și a început să se  vadă un tip . În timp ce participa la o petrecere la casa unui prieten, ea a luat doze sănătoase de barbiturice, fenciclidină, cocaină și methaqualonă (quaaludes) și a fost găsită moartă în dimineața următoare la vârsta de 18 ani. Fratele ei a decedat, de asemenea, de o supradoza opt ani mai târziu.

2.Sawyer Sweeten

Sawyer Sweeten

 Sawyer Sweeten luptase împotriva depresiei și a altor probleme de sănătate mintală înainte de a-și lua viața în 2015. La 19 ani a murit la casa mătușii sale din Austin, Texas, unde a fost in concediu cu fratele său geamăn, Sullivan. Se crede că s-a împușcat într-o cameră de la etaj, în timp ce restul familiei erau jos. Vărul său, Jacklyn Stines, indică o istorie a depresiei care trece prin familie și a spus că Sawyer a prezentat tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD) și dificultăți de învățare. Sawyer și Sullivan au jucat în „Everybody Loves Raymond” între 1996 și 2005

3.Judith Barsi

Judith Barsi

Judith Barsi a fost descoperita la un patinoar din San Fernando Valley, California și a început să joace în reclame de televiziune. Ea a jucat in peste 70 de reclame , iar până când a intrat în clasa a IV-a, ea câștiga aproximativ 100.000 de dolari pe an. Părinții ei au folosit banii pentru a cumpăra o casă cu patru dormitoare în secția West Hills din Los Angeles. Când a făcut saltul la televizor și filme, tatăl ei, Jozsef Barsi, a devenit mai abuziv și mai gelos față de ea. Chiar înainte ca ea și mama ei Maria să zboare spre Bahamas pentru a filma Jaws, i-a pus un cuțit în gât și a amenințat că o va ucide. Un psiholog a stabilit ca Judith  la vârsta de 10 ani,este  o victimă a unui abuz fizic și emoțional grav și a raportat-o ​​fetei la California Child Protection Services (CPS). Maria a pierdut cazul CPS atunci când a informat autoritățile că intenționează să depună o cerere de divorț.

Pe 27 iulie 1988,Jozef a omorat-o pe Judith si pe mama ei .

4.Carl „Alfalfa” Switzer

Carl 'Alfalfa' Switzer

Carl „Alfalfa” Switzer a fost cel mai faimos membru al seriei scurte de comedie Little Rascals. A primit milioane de scrisori de la copii din intreaga lume.Succesul The Little Rascals a fost mare, dar de scurtă durată – până în 1940, seriile s-au încheiat. Totuși, el a fost un actor talentat și comedian, și a primit roluri mici în mai multe filme. Până în anii 1950, cu toate că încă juca cu jumatate de normă, Switzer se mutase în Kansas și si-a găsit un loc de muncă în calitate de crescător și antrenor de câine într-o fermă. S-a căsătorit (pe scurt) și a avut un fiu. Abuzul de alcool și periile cu legea urmate – el a fost condamnat pentru furtul copacilor din pădurea națională Sequoia și le-a vândut pentru Crăciun în 1958. În noaptea de 21 ianuarie 1959, Switzer și un prieten s-au dus în casa familiei Bud Stiltz, în stil fermecător, și au început să bata foarte tare in ușa. Stiltz a deschis ușa și Switzer a spus: „Vreau 50 de dolari și vreau acum!” Aparent, el a împrumutat un caine de vânătoare lui Stiltz, iar bărbatul nu-i plătise taxa convenită. Speriat, Stiltz a apucat o armă și el a mers spre el. A luat un cuțit și l-a amenințat pe Stiltz spunând: „Te voi omorî!” Și a aruncat cuțitul. Stiltz  l-a ucis pe Switzer. Juriul legistului a decis ulterior moartea ca o omucidere justificată. Switzer avea 31 de ani.

5.Bobby Driscoll

Bobby Driscoll

Din 1943 până în 1960, Bobby Driscoll a fost una dintre cele mai populare vedete ale lui Disney. (1946), atat de draga in inima mea (1948), insula Treasure (1950) si a servit ca model de animatie  si era vocea pentru rolul titular in Peter Pan ( 1953). În 1950, a primit un premiu Academiei Juvenile pentru performanțe remarcabile în filmele de lung metraj.

Pe masura ce Driscoll a crescut, rolurile se cam scurtau. Pentru că era un favorit al lui Disney, a fost tipărit, iar majoritatea studiourilor nu l-au văzut ca pe un actor de personaj serios. După ce a părăsit Disney, părinții lui l-au retras de la Scoala profesionala de la Hollywood pentru actori de film pentru copii si l-au trimis la liceul Universitatii Westwood. Acolo, notele lui s-au răsturnat, a devenit  agresiv  și a început să ia droguri. El a spus mai târziu: „Ceilalți copii nu m-au acceptat, am încercat cu disperare să fiu unul din bandă. Când m-au respins, m-am luptat înapoi, am devenit beligerant și încrezător – și mi-a fost frică tot timpul”.

El a inceput sa apara iar  la televizor, dar consumul de droguri a crescut, iar în 1961 a incalcat  legea și a fost închis la Centrul de Reabilitare Narcotică al instituției din California pentru bărbați din Chino, California. Când a ieșit, s-a mutat la New York cu speranța unei cariere scenice. Dar, până în 1967, a fost lipsit de bani și a scăpat complet de pe radar. Un an mai târziu, la aproximativ trei săptămâni de la împlinirea vârstei de 31 de ani, corpul său a fost găsit într-un sat pustiu din est. Driscoll a murit de insuficiența cardiacă cauzată de o întărire avansată a arterelor datorită abuzului de droguri pe termen lung. Fără nici o identitate și nimeni care să pretindă corpul, a fost îngropat fara nici un nume pe cruce din câmpul Potter’s din Insula Hart din New York.

6.Jonathan Brandis

Jonathan Brandis a început să apară în reclame la varsta de 4 ani, înainte de a-și face primul rol in  o telenovelă One Life to Live, când avea doar 6 ani. Potențialul său i-a convins familia să se mute în LA, iar descoperirea lui a venit în cele din urmă,fiind distribuit ca Bastian în „The Neverending Story 2” în 1990. La scurt timp după aceea, a fost distribuit ca personaj principal în adaptarea TV a tehnologiei lui Stephen King.Rasplata lui pentru munca lui din greu a venit cu rolul său în serialul de televiziune hit seaQuest DSV, un spectacol popular science fiction produs de Steven Spielberg, care a avut loc între 1993 și 1996. Seria a făcut, de asemenea din tânărul Jonathan un adolescent idol. Când s-a încheiat SeaQuest, Jonathan a luat mai multe roluri, dar până la începutul anilor 2000, prietenii știau că se simte „singur și deprimat” și că bea foarte mult. În noiembrie 2003, și-a luat propria viață, oamenii gasindu-l in holul hotelului  intr-o pozitie in care pare ca se tara.Acesta a murit din cauza ranilor pe care si le provoca.

7.Jackie Coogan

Jackie Coogan

Părinții lui Jackie Coogan au fost atât de oribili că a fost scrisă o lege care protejează copiii din industria cinematografică care îi poartă numele. Coogan a fost un interpret din momentul cand a invatat sa meara.A lucrat constant timp de câțiva ani, dar până când a furat spectacolul în clasicul lui 1921, „The Kid”, al lui Charlie Chaplin, cariera sa a luat amploare. Curând după aceea, tatăl său a fondat producțiile lui Jackie Coogan și a scris multe dintre caracteristicile fiului său. În 1923, Jackie a fost cel mai bun star box office din S.U.A. În același an, a semnat un contract cu MGM – în plus față de un bonus de 500.000 $, a realizat un milion de dolari pentru patru filme în decurs de doi ani plus un procent din profituri. Pentru a valorifica succesul fiului său, bătrânul Coogan a semnat mărfurile și avizul cu chipul lui Jackie care apare pe multe produse. Părinții lui trăiau, de asemenea, pe picior mare  din salariile lui. (Însuși Coogan avea doar o alocație săptămânală de 6,25 dolari.) Până la sfârșitul anilor 20, totuși, pe măsură ce creștea, faima lui a scăzut, iar salariile lui erau mai mici. Când a împlinit vârsta de 21 de ani, se aștepta să obțină milioane de dolari câștigați în copilărie. (Bunurile lui au fost administrate în mod conservator de tatăl său, care a murit într-un accident de mașină cu mai puțin de șase luni mai devreme.) În schimb, mama lui i-a spus că nu are dreptul la niciunul din ei. L-au dat afară din casă și i-au dat $ 1000 pentru nevoile lui. Coogan i-a dat în judecată mama și tatăl vitreg, dar daunele s-au făcut – duoul a cheltuit majoritatea banilor și ceea ce a rămas mama lui a insistat nu a fost pentru Jackie, susținând că era „un băiat rău”. După cheltuielile de judecată, el a primit doar 126.000 $ din restul de 250.000 $ din câștigurile sale. Lupta legală a dus la adoptarea în 1939 a Actului Copilului Actorului din California, adesea numit „Actul Coogan”. A fost necesar ca angajatorul unui actor-copil să-și retragă 15% din câștigurile sale într-un trust, și-a specificat școala, orele de lucru și orele de ședere. Little Jackie a continuat să joace și mai târziu a portretizat unchiul Fester pe seria de televiziune Addams Family în anii 1960. A murit în 1984 facand stop cardiac.

8.Lucille Ricksen

best-pictures-of-lucille-ricksen

Micuta Lucille Ricksen a trait o viata muncind si a trait doar pana la 14 ani.

Cariera ei a început aproape de momentul în care putea merge. Ea a fost model la început, apoi s-a mutat pe scenă înainte de a-și stabili cariera la Hollywood. Lucille a obținut o un rol de film  de îndată ce a aterizat în LA, iar până când a făcut The Fangs (1922), cei 12 de ani au privit-o ca pe un adult.

Un an mai târziu, regizorul Marshall Neilan a ales-o pe Lucille să joace rolul în The Rendezvous (în care joacă nevasta soția unui oficial rus). Ea a devenit „cea mai tânără femeie in rol principal „. În prima jumătate a anului 1924, ea a finalizat zece filme în mai puțin de șapte luni, dar a cedat sub presiune. Distrugerea ei emoțională a izbucnit în presă și a cerut sa se odihneasca cateva luni.

Într-o dimineață înainte de lumina zilei, mama ei își aranja lenjeria de pat, se prăbușește pe patul fiicei sale și murise.

Lucille s-a scufundat mai adânc în depresie. Prietenii de la Hollywood i-au venit in  ajutor, dar doar trei săptămâni mai târziu, fetița a renunțat la lupta pentru viață și a murit de tuberculoză pulmonară la 14 ani.

9.Tara Correa-McMullen

In  seria TV ”Judecând pe Amy”, Tara Correa-McMullen a avut un rol recurent ca adolescentă rebela , Graciela Reyes, care și-a abandonat familia. Judecătorul Amy (interpretat de Amy Brenneman) încearcă să-și indrepte viața, dar adolescentul și, în cele din urmă, este ucis în închisoare.

Viața scurtă a lui Tara a atras asemănări izbitoare cu cele ale personajului ei. La începutul anului 2005. Tanarade 16 ani s-a mutat în apartamentul propriu din Inglewood, California și a început să se întâlnească cu un membru al unei bande cu  zece ani mai mare decat ea. În acel an, a fost împușcată de membrul bandei Damien Watts, în timp ce stătea în fața clădirii sale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s