Cara Delevingne„Nu dau doi bani pe cum arăt“

Este una dintre cele mai cunoscute femei din lume şi a urcat pe podiumul de prezentare pentru branduri importante, precum Burberry, Chanel şi Dolce & Gabbana. Şi cu toate că are tot ce şi-ar putea dori o fată celebră, incluzând aici faimă, bani şi o viaţă ca-n filme, Cara Delevingne preferă filmul.

Vedeta în vârstă de 24 de ani a declarat într-un interviu pentru Radio Times că a luat o pauză în activitatea sa de model pentru că nu mai era încântată de ceea ce făcea şi fiindcă lumea modei s-a transformat în ceva ce nu-i place. După ani la rând în care a popularitatea sa a crescut la nivel planetar, Cara a simţit că a venit momentul să exploreze şi alte opţiuni când a decis să joace în „Valerian şi oraşul celor o mie de planete”, lungmetrajul regizat de Luc Besson.

„Nu mă simţeam bine ca model. Nu-mi plăcea ceea ce făceam. Nu-mi plăcea ceea ce ajunsesem. Nu pentru că eram tot timpul atentă la cum arătam, dar ceva de genul ăsta”, a spus vedeta.

Deşi a fost apreciată pentru activitatea sa, Cara a mărturisit că nu se simţea natural în postura de model.

„Nu eram eu însămi – vorbiţi cu toţi prietenii mei vechi şi vă vor spune că nu sunt un model”, a spus ea.

După experienţa din actorie, Cara spune că a simţit că i s-a luat o povară de umeri, iar o revenire în modă este posibilă doar în termenii pe care îi doreşte ea. Iar asta înseamnă că nu va mai fi model: determinată să nu mai accepte vechiul rol în industria care a făcut-o celebră, Cara Delevingne este interesată doar de partea de producţie de modă şi nu este exclus să o vedem cum se descurcă în calitate de designer.

„Nu ies de tot din asta. Voi continua cu siguranţă, dar nu ca model, îmi voi face singură şedinţele foto şi eu voi decide cu cine voi lucra. Va fi un outlet creativ, în loc să mă las folosită”, a explicat ea.

Cara Delevingne este pasionată din copilărie de actorie. A jucat în câteva piese de teatru la şcoală, dar apoi a abandonat ideea de a deveni actriţă pentru a-şi urma sora, Poppy, în modelling. După ce a ajuns top model şi a pozat pentru Vogue, GQ şi Cosmopolitan, ea vrea acum să-şi regăsească prima dragoste.

„Să fiu sinceră, actoria este ceva ce mi-am dorit toată viaţa. Mă învaţă atât de multe despre mine şi despre viaţă şi este ceea ce mi-am dorit mereu să fac. Mă face fericită”, a mărturisit ea în interviul amintit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s