“Am cicatrici, vergeturi, acnee și celulită. Sunt om, nu păpușă!”

Paris Jackson, fiica regretatului Michael Jackson, le închide gura cârcotașilor care au criticat-o pentru că are celulită și, totuși, apare în campanii ale marilor branduri de modă. Tânăra în vârstă de 19 ani este la curent cu aceste critici și spune că nu este deloc afectată de acestea, fiind conștientă că este un om normal și nu o păpușă perfectă.

“Nu am trăsături simetrice, nu am măsuri de model, mănânc mulți burgeri și pizza. Nu mă încadrez în dimensiunile unui model de podium și în hainele desigerilor pentru prezentări de modă, am cicatrici, acnee și celulită. Sunt un om, nu o păpușă perfectă. Ideea că toți ar trebui să ne încadrăm într-un standard de frumusețe este revoltătoare și ridicolă pentru că perfecțiunea este doar o opțiune!”, a declarat Paris într-un interviu acordat revistei i-D.

“Frumusețea nu este măsurată de cifre, de simetrie, de forme, de măsuri, culori sau altceva de acest gen. Adevărata frumusețe ar trebui măsurară prin suflet, caracter, integritate, de intențiile unei persoane, de ceea ce aceasta spune. De cum se poartă”, a adăugat fiica lui Michael Jackson.

saturdays 🦋

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s