Marilyn Monroe: “Voi dezvălui legăturile mele cu fraţii Kennedy”! Triunghiul amoros care a dus-o pe blonda Americii la moarte: “Arăta ca o femeie săracă, îmbătrânită şi neîngrijită”

Aniversarea a 45 de ani a președintelui Kennedy trebuie să iasă perfect, iar petrecerea nu poate debuta altfel decât cu un ”La mulți ani!”. Apariția fetei blonde trebuie să fie perfectă.Unu: rochia. Doi: coafura și machiajul, căci vocea și atitudinea veneau ”de-a gata”.

 

Misiunea de a o pune în temă pe Marilyn cu hotărârea luată îi revine lui Robert Kennedy, fratele preşedintelui, care, în noua administraţie de la Washington, îndeplineşte înalta funcţie de ministru al Justiţiei.

Dar cum să dai unei femei o asemenea veste, se întreabă Robert. În cele din urmă, prinzând un moment prielnic, fratele preşedintelui o duce pe actriţă într-un loc mai ferit, într-un separeu al vilei, şi îi spune fără ocolişuri:„John nu va putea să te mai vadă!”.

Reacţia este cât se poate de umană: „Nu-i adevărat! Nu se poate! John nu mă poate abandona ca pe o cârpă. Ne iubim! Cel puţin eu… Dacă-i aşa… Ce se va întâmpla dacă voi da totul în vileag?”

Dar Robert are cuvintele la el şi o linişteşte, nu doar pentru moment. Blonda este nevoită să accepte postura, jenantă pentru orice femeie, de sedusa şi abandonată. Cu inima frântă, dar şi cu dorinţa de a iubi cât mai repede un alt bărbat, Marilyn se îndrăgosteşte nebuneşte de cel pe care îl ura: fratele preşedintelui. Atracţia este reciprocă, chiar dacă Robert este căsătorit de 15 ani şi are şapte copii.

Se termină brusc, la fel ca prima, în iulie 1962. Nu însă din pricina unor mustrări de conştiinţă („Nu-i cădeau deloc rău nopţile petrecute în pat cu Marilyn”), ci din cauza ameninţărilor celor care aflaseră deja de idilă.

Marilyn devine de nerecunoscut. Se închide zile întregi în apartamentul ei din Los Angeles, fara sa primeasca pe nimeni, nici pe cei mai fideli prieteni. O dependenţă de alcool şi tranchilizante o transformă într-o roabă a viciilor periculoase.

“Viaţa mea nu mai are nici un sens!”. Decide să spună adevărul despre suferinţa ei, lucru care îi va fi fatal. “Voi dezvălui lumii întregi legăturile mele de dragoste cu fraţii Kennedy. Să se ştie!„. Era ultima zi din iulie…

Patru zile mai târziu, Robert este văzut în casa lui Marilyn. John Kennedy nu poate să se implice în aşa ceva. Este preşedinte, aşa că greul rămâne pe Robert. Întâlnirea dintre cei doi amorezi pare ruptă dintr-un film:

“S-au îmbrăţişat îndelung, apoi au stat împreuna pe marginea piscinei. Se gătise anume pentru el şi părea fericită cum nu o mai văzusem de multă vreme. La un moment dat am auzit-o pe Marilyn ţipând disperată şi pe Robert încercând s-o liniştească. Apoi am văzut-o la picioarele lui repetând printre sughiţuri: Nu mă poţi lăsa astfel! Nici o femeie din lume nu-ţi poate oferi ce-ţi ofer eu”, povesteşte camerista.

Garda personală a lui Robert îi permite acestuia să fugă, lăsând-o pe Marilyn paralizată de durere. Apoi,începe drumul sigur către moarte…

Neputând fi calmată în niciun fel, cineva cheamă un medic necunoscut. Acesta îi recomandă o doză puternică de sedative… Prea puternică pentru pumnul de medicamente luat deja de divă.

Ceea ce urmează este de domeniul fantasticului:aflând că Marilyn este pe moarte, Robert se întoarce la apartament şi cheamă imediat o ambulanţă. Se urcă cu ea în salvare, îi ascultă respiraţia din ce în ce mai slabă iar la jumătatea drumului hotărăşte să se întoarcă acasă… Apariţia acestuia la spital cu cea mai dorită femeie a momentului ar fi însemnat un scandal imens.

A doua zi, ziarele din întreaga lumea au pe prima pagină anunţul morţii divei Marilyn Monroe la doar 36 de ani.  

Directorul formei de pompe funebre care s-a ocupat de înmormântarea lui Marilyn Monroe a dezvăluit detalii incredibile despre felul în care arăta actriţa:

„Când am îndepărtat prima dată folia care o acoperea, a fost imposibil să o recunosc. Nu am crezut că e ea. Arăta ca o femeie foarte săracă, în vârstă, care nu prea a avut grijă de ea. Pentru că a murit cu faţa în jos, avea multe pete roşii pe faţă, iar gâtul îi era umflat. O spălaseră înainte de o aduce la morgă, aşa că avea părul scurt şi ud. Părea că nu se epilase pe picioare de aproape o săptămână, avea buzele crăpate, iar unghiile de la mâini şi de la picioare erau nefăcute”, a spus directorul firmei de pompe funebre, potrivit The Mirror.

 

Cu ocazia împlinirii a 55 de ani de la moartea a celei care a fost Marilyn Monroe, au fost scoase la licitaţie fotografii nemaivăzute până acum.  Fotoreporterul George Barris a realizat imaginile în iunie 1962.

SURSE: THE MIRROR, WIKIPEDIA, HISTORIA, DAILY MAIL.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s