Adauga aceste doua ingrendiente in samponul tau si spune adio parului cazut

Foarte multi  oameni de știință afirmă că există o mulțime de factori care pot duce la pierderea părului, cum ar fi reducerea greutății, menopauza, sarcina, stresul și multe altele. Cu toate acestea, în mod alternativ, există, în plus, multe cauze care pot favoriza și, în același timp, accelerează pierderea părului. Stresul este printre cauzele care pot constitui motivul pentru dezechilibrul hormonal și acest lucru cauzează căderea părului.

Ingrendiente:

  • ulei esential de lamaie
  • 2 capsule de vitamina E

Mod de utilizare:

Luați un șampon neutru și adăugați 10 picături de ulei esențial de lamaie și 10 picături de ulei esențial de rozmarin. După aceea, puneți 2 caple de vitamină E și agitați bine șamponul pentru a amesteca ingredientele.

Se recomandă spălarea părului cu acest șampon la fiecare doua zile  – dacă îl spălați astăzi, faceți o pauză mâine și așa mai departe. Puneți șamponul pe păr și masați părul și scalpul frumos. Lăsați-o să acționeze timp de 10 minute și apoi spălați părul cu puțină apă caldă. Rezultatele sunt uimitoare. Părul dvs. va începe să crească din nou în doar câteva săptămâni.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s