Picta pe bucati de gunoi iar acum a devenit un inger.Povestea emotionanta a unei artiste.

” Am avut o viață foarte ciudată și dureroasă până când mi-am găsit sufletul pereche . Familia mea a fost ciudată și violentă. Pentru mult timp m-am luptat financiar. Am trecut printr-o relație abuzivă și am avut multe alte experiențe reci și grele. Lucrul care ma păstra vie și pozitiva a fost talentul meu și speranța că într-o zi voi fi un artist apreciat.

N-am avut un calculator pentru a lucra, până acum 7 ani. De asemenea, nu mi-am putut permite să cumpăr materiale pentru a picta sau sculpta sau ceva de genul asta. Pictam fie pe bucăți de gunoi, când aveam culori, fie ma jucam cu adezivul, țesătură și lemn (lucruri pe care le-am găsit la marginea drumului).

A fost greu, dar arta m-a ajutat într-adevăr într-un mod ciudat. Mi-am dezvoltat foarte mult imaginația. O astfel de limitare este bună pentru creativitatea dvs. Acum, creez arta în multe feluri și sunt bucuroasa să le împărtășesc cu voi. Una dintre lucrările mele recente reprezintă o pereche de aripi din fire și hârtie.,,

Simbolizează încrederea, încrederea, optimismul și dedicația pentru ceea ce este important pentru fiecare dintre noi. A trebuit să aleg ce materiale să utilizez în acest proiect și am ales hârtie deoarece este cumva fragilă, dar are un mesaj puternic. Suntem cu toții fragili înăuntru, dar încercăm să trăim viața pentru a fi puternici și încrezători.

O puteti sustine aici : https://adngrafic.me/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s